onsdag den 26. september 2012

Skylanders - Kæmpe hittet

Man kan ikke have en blog om drenge, uden at skrive om skylanders. De er et kæmpe hit i spilleverden, og de er bestemt kommet for at blive. Ud over at være spil til konsoller, er det også et samle objekt..og de pynter på et hvert drengeværelse.


Der er i alt 8 forskellige elementer og minimum 4 forskellige skylanders i hvert element. Der findes flere en der er vist på den medfølgene plakat, men de er special editions. Der findes også 3 ekspansionspacks til spillet.
Herhjemme er det selvfølgelig også et stort hit, og hver gang vennerne har været på besøg, hører vi altid fra forældrene hvor meget de har snakket om skylanders efter de er kommet hjem. Her har det varet i flere måneder hvor sønnen har plaget sine forældre om at få spillet selv. Børnene lærer super hurtigt spillet. Da vi købte det, var jeg meget spændt på om vores søn kunne finde ud af det. Han havde ikke rigtig prøvet at spille nogle spil før, så han havde ikke rigtig nogen erfaringer med at bruge et joypad eller wii remote. Men det gik super hurtigt, og på ingen tid havdehan fuldstændig styr på spillet. Vi har det til både wii, ps3 og nintendo 3ds. Det eneste men, der er, er til 3ds, hvor han stadig har lidt svært ved at skifte sine skylanders til nogle andre, da det kræver lidt mere nøjagtighed. Her kan du også falde ned i huller og mister lidt liv hver gang. Det kan man ikke på wii. til gengæld kan man heller ikke hoppe på wii.. Men det er småting, der kommer med tiden. Og jeg vil bestemt anbefale det til alle med drenge. Det eneste man behøver for at komme igang er en startpakke. Det kan bruges til både ps3, xbox, wii, nintendo 3ds, pc, smartphones og ipad. Så burde alle kunne være med.

Et lille tip som jeg selv dummede mig med. Smid ikke de små sorte kort med en stregkode ud, der følger med alle skylanders. De skal bruges til at registrere dem på andre konsoller som pc eller iphones feks. Vi smed vores de første ud, og har manglet dem siden. Så gem dem et sikkert sted, hvor børnene ikke kommer :)

Til sidst et billede af min søns skylanders samling. Og så glæd jer til oktober/November hvor de splinter nye skylanders giants udkommer :)

Den lille samling vi har herhjemme indtil videre

Som tidligere nævnt er der nogle specialseditions. Her er dem vi har. De er forholdsvise nemme at finde i butikkerne. Der er andre der er knap så nemme at opstøve i danmark.

Udvidelsespakkerne er ikke som i almindelige computerspil, blot en ny cd. Det er en figur, et våben og en skat. Her er det et sørøverskib, der giver en masse nye baner hvor man kæmper mod pirater. en skat og nogle svær der kan hjælpe en som en slags ekstra hånd, når man kæmper mod de onde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar