onsdag den 1. maj 2013

Lær din dreng at stå på rulleskøjter

Min søn er meget interesseret i at lære at stå på rulleskøjter.. Så for to år siden købte vi et par inliners til ham.. Men selvom han altid har været en dreng der er meget udviklet motorisk, så havde han alligevel svært ved at holde balancen og rigtig lære at stå på dem.

Efter en rulleskøjte-dag sammen med naboens dreng, erfarede jeg at naboens dreng havde nogle andre slags rulleskøjter som han nemt kunne holde balancen på. Så nu har vi købt nogle nye og med det samme havde det en effekt.

Det smarte ved de her rulleskøjter er at man kan flytte rundt på hjulene, så der er to bagerst og et foran. Det gør det nemmere at holde balancen. Vi fandt disse rulleskøjter i Fætter BR og er på tilbud lige nu. Fra str. 25-31 med justerbar str. Find rulleskøjterne her.
 
Personligt har jeg altid været elendig til at stå på rulleskøjter. Så at lære sine børn at stå på dem kan være lidt af en udfordring, når man ikke selv har erfaringen.
 
Heldigvis findes der masser af film på youtube til hvordan man gør.Denne her er på engelsk, men hvis i ser den sammen, så viser den fint de vigtigste teknikker. Og så kan du jo altid hjælpe lidt til med oversættelsen :)
 
 


Har du nogle gode erfaringer, kommentarer eller andet at dele med os? Så skriv gerne her eller på Drengestregers Facebookside..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar