lørdag den 17. november 2012

Ej Sikke Lej musthaves - vinter 2012

Jeg har været på webshoppen på www.ejsikkelej.dk og fundet nogle fine musthaves frem til drengene. Det hele kan købes endten på ej sikke lejs hjemmeside eller hos www.babyfryd.dk




Disse to sengesæt er jeg vilde med. farverne kvalitetten og printet er bare helt i top. Desværre har jeg ikke kunne finde det i voksen str nogle steder. Så det bliver ikke aktuelt herhjemme.(OBS læs kommentar nedenfor) . Især uglerne ville jeg elske til mine drenge. Men flotte er de.











Denne bluse er rigtig special. Den købes som set, og så kan man selv klippe figure ud og sammensætte dem som barnet selv har lyst til. De kan derfor selv være med til at designe deres bluse. Jeg er meget imponeret over hvordan de alligevel lykkedes dem at uanset hvordan barnet designer blusen, er det stadig i ej sikke lej stilen, og med deres ånd i værket. Det er virkelig imponerende synes jeg. Du kan se meget mere om blusen i filmen her under.




 


1 kommentar:

  1. Jeg har nu snakket med ej sikke lej, og de henviser til www.filiabel.dk der sælger esl voksen sengesæt.. stor jubel herfra.. :)

    SvarSlet