torsdag den 22. november 2012

Gangnam style på iPhone

Er din søn lige så vild med gangnam style som de fleste andre børn?? På min søns hip hop hold, er de alle sammen vilde med gangnam style. Jeg har spottet nogle apps på iPhone, og testet dem af.

Søger du på gangnam style i app store, kommer der 58 hits frem. Nogle bedre end andre. Jeg har testet 6 spil som alle er gratis at hente ned. Læs om dem her :)


Dette spil bliver hurtigt kedeligt. Det gælder om at skyde til vasen som MR. gangnamstyle har på hovedet. Må indrømme at jeg ikke lige havde spottet vasen til at starte med. Og skød direkte på manden flere gange ;) Men som sagt ikke et spil der bliver på min mobil. to baner, så gider man ikke det mere. Der er alt for mange reklamerover det hele.. så det forstyrre spillet.



Det her spil gælder om at ramme manden når han kommer frem fra de sorte firkanter. Gangnamtyle sangen kører i baggrunden men også det her er et spil der hurtigt mister interessen hos både børn og voksne.



Det her spil, ser måske lidt kedeligt ud. Men det er faktisk et af det bedste af de spil vi har testet. det har gangnamstyle stilen og er udfordrende. dog går det lidt hurtigt og kan derfor være lidt svært for børn. Men helt sikkert en keeper på min mobil.



Det her er et ok spil, fungere som et arkade spil, hvor man med elegante danse trin i ægte gangman style skal hoppe over eller glide under udfordringer. Selvom det er meget ensformigt er det et ok spil.


bortset fra baggrunden har dette spil egentlig ikke så meget med sangen at gøre. alligevel er det et fedt spil, der er set før, men stadig et man kan spille igen og igen. det er nemt for børn at lærer og de styre selv tempoet.


Det sidste er måske ikke rigtigt et spil, men det er helt klart underholdning. tag et billede af dig selv eller din søn, og se en sjov figur danse de klassiske gangnam style moves. God underholdning for drengene :)

 Er du i tvivl om hvad gangnamstyle egentlig er? Det er en sang der har taget verdenen med storm. Den har for nylig lavet rekord på youtube og uanset hvad man synes om den, så kan man ikke komme uden om den..Se musikvideoen lige her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar