fredag den 19. oktober 2012

Releasedagen for skylanders GIANTS.

Så kom de i butikkerne. Og de er nærmest over alt.

Vi kom til gamestop 5 minutter før de åbnede. Og køen blev hurtigt lang, telefonerne blev ved med at kime, og medarbejderne lavede sjov med at det ville blive en lang dag, og hvor stressede de var allerede inden de var mødt på arbejde :)

Folk gik amok efter de nye skylanders i butikken, og som altid var forældrene næsten være end ungerne.

Det er nu landet i huset herhjemme og so far, lever det op til alle forventninger. En del vildere i det, end det første.

I gamestop får du en gratis for hver 5. Du køber. Med dem vi havde forudbestilt, endte vi derfor at komme hjem med 7 nye skylanders.

Det eneste der er lidt irriterende, er at alle de gamle skylanders er blevet opdateret og blevet bedre (ja jeg kan godt hører det er underligt at mene det er et problem ) Men når nu vi har så mange herhjemme, så havde jeg ligesom håbet at der kun var nye skylanders og at man nu ikke skulle til at samle på de gamle i et nyt look. Så han vil ikke få ligeså mange udfyldt på den nye plakat som på den gamle.

hvis du undre dig over de to pokemon tingester der ligger, er det fordi det var nogle vi fik med gratis idag :)

Dagens fangst

En super god ændring, er at der nu på de klistermærker der følger med, som man sætter på plakaten nu har trykt den kode man skal gemme på klistermærket i stedet. Det er virkelig super, i forhold til før, hvor man startede med at komme til at smide dem ud, og senere at de bare ligger og flyder i en skuffe..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar