onsdag den 24. oktober 2012

Publikum hos ramasjang

Ramasjang bussen har i denne uge ramt næstved. Og som de store ramasjang fans mine børn er, skulle de da selvfølgelig prøve at være publikum på ramachancen.

Optagelserne startede kl. 18, så da vi ankom halvanden time før troede jeg faktisk at vi var der i god tid. MEN blev så meget klogere. Biblioteket var fyldt med børn i alle aldre. Og de var igang med at optage generalprøven.

Beklager endnu engang mit dårlige kamera og de skarpe lys

Som man kan se, rigtig mange mennesker.. og disse billeder er taget til generalprøven, hvor der ikke var kommet så mange endnu



Da vi endelig fandt nogle pladser, blev 18 og showet gik igang var der fuld knald på. Og så lærte jeg at man som forældre altså burde være forberedt på lidt opdragelse af sine unger under sådan et forløb.

Hvis det stod til mig burde man som forældre uanset alder på barnet, finde en god plads til ham og sige han skulle blive siddende der. Man burde som forældre vise sig som et godt eksempel og ikke fare rundt i lokalet, mase sig selv og sit barn ind foran de børn der faktisk godt kunne finde ud af at stå stille, når optagelserne er igang. Det er respektløs både for de børn det går ud over, men også tvholdet der knokler for at få en liveoptagelse igennem. Ved godt jeg lyder som en bitter mor, hvis barn det gik ud over. Men det var til mit forsvar ikke mit barn det gik ud over, men ja jeg er nok lidt bitter :)

Ud over det, bliver jeg nødt til at kommentere en person fra tvholdet. Nemlig en fyr der dybt seriøst stod med er skilt hvor på der stod KLAP.. Som i de der smagsløse gamle tv serier, hvor der står en kikset gut med et klapskilt. Her var forskellen dog heldigvis den, at ham her var fyldt med energi, hoppede og dansede for at få ungerne til at klappe med. Og man kan som voksen synes det er virkelig underligt og kikset, men uanset hvad, så var det bare 100% effektivt hos ungerne.

Og til sidst et kæmpe kompliment til alle de seje børn, der (næsten) alle sammen formod at være stille og stå tålmodigt stille i næsten 2 timer. Skide godt gået unger :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar