onsdag den 22. maj 2013

Så er det tid til drengestreger i køkkenet - Konkurrence

Jeg er stor fan af butikker der vælger at specialisere sig i et enkelt område. Det gør Kitchen4kids.dk der gør det både nemmere og sjovere at have børnene med i køkkenet.

Hos kitchen4kids.dk finder du et stort udvalg i alt lige fra madkasser til kreativ madlavning. Jeg har samlet nogle af mine favoritter til drenge fra webshoppen.

Her finder du isterningebakker som robotter, udstikkere som ninja eller batman, de sejeste æggeformere, rivejern formet som en bil, raket-lav-selv-is og meget mere..

Det første der fangede mig da jeg var inde på siden var disse æggeformere. Det er lidt blær at give drengene med i madpakken. Vi har testet dem herhjemme og de er super nemme at lave. Blot kog nogle æg til de er hårdkogte, læg dem i formene og put formen i koldt vand.. efter kort tid har du de sejeste æg. De kommer i et sæt med 2 stk, her en bil og fisk. Og drengene elsker dem.

 De er super smarte, for bunden af formen kan bruges som udstikker til meget andet også.. Vi har valgt at udstikke rugbrød, men de kan ogå bruges til modellervoks og meget andet. 

Og så klare de fint en tur i opvaskemaskinen :) Kunne du tænke dig at vinde dette sæt? Så læs med længere nede på siden :)


En anden favorit jeg har er disse mega fede ninja udstikkere. Udstikkere kan bruges til så meget, så der er stor mulighed for at være kreativ med maden. Du kan lave seje kager eller hvad med at bruge dem på rugbrødsmaden inden den kommer i madpakken? Det gjorde vi herhjemme og mere skulle der ikke til for at blive kåret til dagens sejeste forælder :)

 De er nemme at bruge også for mindre børn og de klare også nemt en tur i opvaskeren :) Også dem kan du vinde og være kreativ med derhjemme.

 
I samarbejde med kitchen4kids kan du nu vinde lækre præmier fra deres webshop.
Vil du være den heldige vinder af endten de fede æggeformere eller de seje ninjaer? Så klik ind på vores facebookside her og skriv hvorfor det er dig som skal vinde en af de to ting.. Vi finder to tilfældige vindere på søndag kl 15:00 som offentliggøres både her på bloggen og på facebook.
 
Vil du ind og shoppe lækre sager hos kitchen4kids kan du gøre det her. Du kan også følge deres facebookside her

5 kommentarer:

  1. Jeg er med. Det er lige det, som skal afprøves her i hytten. ;)
    Mange tak for sådan en øjenåbner. Delt på fb og google +
    Hilsen fra

    Birthe R. Nygaard
    birthe.gug@live.dk

    SvarSlet
  2. tvillingerne elsker at være med i køkkenet, så jeg syntes det ville være cool. hvis de har deres egne redskaber og kan skabe deres eget look på kagerne :-)

    SvarSlet
  3. Hvor er de fine... jeg har lige vist billederne til min søn på 5, og han ønsker sig æggeformene, siger han.

    Så nu krydser vi fingre begge 2 - og jeg deler gerne på facebook.

    SvarSlet
  4. Ihhhh.... ville elske at pifte Bastians madpakke på med æg fra æggeformene! Synes jeg mangler inspiration - og dette er bestemt et godt bud.

    Kh Maria Seidelin

    SvarSlet
  5. hvis i ikke allerede har gjordt det så husk at skrive en kommentar på facebooksiden. det er der vinderen bliver fundet :)

    camilla /drengestreger

    SvarSlet